Τρόποι Αποστολής

Για την Ελλάδα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:
– Με αποστολή στον χώρο σας
– Με παραλαβή από ένα φυσικό μας κατάστημα 
– Μέσω της Box Now σε αυτοματοποιημένο μηχάνημα είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα και επτά ημέρες την εβδομάδα

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο e-shop αποστέλονται σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.

– Στην περίπτωση αποστολής στο χώρο σας, οι αποστολές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με την εταιρεία ACS. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή σας να γίνει με διαφορετική εταιρία από την συνεργαζόμενη, τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
Για αγορές κάτω των 50€, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3,5€Για αγορές άνω των 50€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Στην περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

– Στην περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε από ένα φυσικό μας κατάστημα, επιλέγετε το αντίστοιχο από τη λίστα με τα διαθέσιμα καταστήματα μας.

– Με την Box Now μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τo σημείο επιλογής σας 24/7 και εντός 24 ωρών από την αποστολή της από εμάς. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Για την Κύπρο

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μέσω της εταιρείας ACS με έξοδα αποστολής 7€ και δυνατότητα αντικαταβολής επιπλέον 3€.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο e-shop αποστέλονται σε 4-10 εργάσιμες ημέρες.

Για το Εξωτερικό

Η παραγγελία σας για αγορές εκτός Ελλάδας και Κύπρου γίνεται μέσω της εταιρίας DHL και ενημερώνεστε για τον αριθμό αποστολής. Η χρέωση των εξόδων αποστολής, ανάλογα με τη περιοχή, εμφανίζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών σας, αλλά μπορείτε να την δείτε και εδώ:

Κόστος Αποστολής: 14,50€
Χρόνος Παράδοσης: 4-10 εργάσιμες ημέρες

Κόστος Αποστολής: 30€
Χρόνος Παράδοσης: 4-10 εργάσιμες ημέρες

Κόστος Αποστολής: 30€
Χρόνος Παράδοσης: 4-10 εργάσιμες ημέρες

Κόστος Αποστολής: 36€
Χρόνος Παράδοσης: 4-15 εργάσιμες ημέρες

Κόστος Αποστολής: 30€
Χρόνος Παράδοσης: 4-15 εργάσιμες ημέρες

Κόστος Αποστολής: 35€
Χρόνος Παράδοσης: 4-15 εργάσιμες ημέρες

Κόστος Αποστολής: 30-35€
Χρόνος Παράδοσης: 4-15 εργάσιμες ημέρες

* Oι παραγγελίες για χώρες εκτός Ε.Ε. είναι πιθανό να υποστούν τελωνειακούς δασμούς ή άλλα έξοδα εισαγωγής, τα οποία οφείλει να επωμιστεί ο πελάτης. Η εταιρεία  δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια αν θα υπάρχει χρέωση κατά την εισαγωγή τους στην εκάστοτε χώρα και ποιο θα είναι το ακριβές ποσό, καθώς η πολιτική των τελωνειακών δασμών διαφέρει από χώρα σε χώρα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να επικοινωνήσετε με το τελωνείο της χώρας σας. 

**Σε παραγγελίες που το βάρος τους ξεπερνούν τα 2Kgr, είναι πιθανό να μεταβληθούν τα έξοδα αποστολής.