Επιστροφές Προϊόντων για την Ελλάδα

Για όλα τα προϊόντα μας έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις την παραγγελία που παρέλαβες εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, χωρίς να μας γνωστοποιήσεις το λόγο για τον οποίο προχώρησες σε μία τέτοια κίνηση, σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε η αγορά. Αν η συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα σου. Αν γίνει αγορά με αντικαταβολή τότε το ποσό θα πιστωθεί στο λογαριασμό σου.

Η επιστροφή του προϊόντος θα γίνει χωρίς κάποιο έξτρα κόστος και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν την εταιρεία εάν και μόνο χρησιμοποιηθεί η εταιρεία ACS, με την οποία υπάρχει συνεργασία. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Για την επιστροφή των χρημάτων χρειάζονται έως 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων στο e-shop και δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να είναι ο πελάτης στου οποίου το όνομα έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης ή με την κάρτα αλλαγής δώρου.

Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται. Τα επιστρεφόμενα είδη παίρνουν τιμή σύμφωνα με την απόδειξη αγοράς τους.

Προσοχή! Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές (εξαιρούνται οι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα) και όχι τις αγορές από τα φυσικά κατάστηματα.

 

Επιστροφές Προϊόντων για το Εξωτερικό

Στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας έχει γίνει σε χώρα έκτος Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής της αλλαγής ή επιστροφής επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση μη παραλαβής τα έξοδα μεταφοράς και τυχόν τελωνειακοί δασμοί δεν επιστρέφονται.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαναχώρηση είναι οι εξής προϋποθέσεις:

α) Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην έχει χρησιμοποιηθεί – φορεθεί – φθαρεί.

β) Να μην έχει αφαιρεθεί το ταμπελάκι του.

γ) Το προϊόν και η συσκευασία του να είναι σε άριστη κατάσταση μαζί με τα έγγραφα που τα συνοδεύουν, όπως την απόδειξη αγοράς, την εγγύηση κ.τ.λ.

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, υποχρεούσαι να ενημερώσεις το κατάστημα άμεσα, για τυχόν διευκρινίσεις.
Μετά την πάροδο των 5 ημερών, υπεύθυνος για το προϊόν είναι ο κατασκευαστής του προϊόντος και καλύπτεται από την εγγύηση ενός έτους που παρέχετε μαζί με το προϊόν.

Σημαντικό: Η οξύτητα του PH στο δέρμα του κάθε ανθρώπου, μπορεί πιθανόν να διαβρώσει το προϊόν. Σε αυτήν την περίπτωση το προϊόν δεν μπορεί να αντικατασταθεί πάνω από μία και μόνο φορά.

 

Φόρμα Υπαναχώρησης – Επιστροφών

Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής Φόρμας Υπαναχώρησης που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

 

Πολιτική Ακύρωσης

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία που έχετε ήδη κάνει, πριν φύγει το προϊόν από την εταιρεία μας και αποσταλεί σε εσάς, την ίδια εργάσιμη ημέρα που κάνατε την αγορά, εντός 2 ωρών, στο τηλέφωνο 213 0995611. Εάν υπάρξει καθυστέρηση πέρα των δύο ωρών, το προϊόν θα αποσταλεί κανονικά σε εσάς και θα χρεωθείτε κανονικά ως είχε. Εάν η αγορά έχει γίνει με πιστωτική κάρτα, το ποσό θα επιστραφεί στην κάρτα σας, εντός 5 εργάσιμων ημερών.