Επισκευή - Αντικατάσταση

ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Η εταιρεία Chrysostomos Jewels επισκευάζει τα κοσμήματα της όταν και εφόσον αυτό είναι εφικτό. Όλα τα κοσμήματα που πωλούνται μέσα από το επίσημο δίκτυο της εταιρείας μας καθώς και από το www.chrysostomos-jewels.com καλύπτονται από εγγύηση 1 έτους. Ως εγγύηση θεωρείται η απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο καθώς και η κάρτα αλλαγής, μαζί με το καρτελάκι εγγύησης που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποδοχή ενός κοσμήματος προς τεχνικό έλεγχο, επισκευή ή αντικατάσταση είναι η επίδειξη ενός από τα παραπάνω παραστατικά αγοράς (εγγύηση). Η εταιρεία  έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να μην αποδεχτεί ένα προϊόν προς εξέταση, επισκευή ή αντικατάσταση εφόσον δε πληρούνται τα παραπάνω ή εάν δεν πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις της εταιρείας μας.

Στην περίπτωση που θέλετε κάποιο κόσμημά σας να το επισκευάσετε μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  1. Ή να το παραδώσετε στο κατάστημα που το αγοράσατε, κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος
  2. ‘Η να επικοινωνήσετε μαζί μας στο κεντρικό γραφείο της εταιρείας: 213 0995611
  3. Ή να μας στείλετε ένα e-mail στο info@chrysostomos-jewels.com και να σας ενημερώσουμε ως προς τη διαδικασία της επισκευής.Το χρονικό διάστημα της επισκευής είναι έως και 40 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή παραλαβής του προϊόντος από την εταιρεία μας. Η εταιρεία μας παρέχει ελάχιστη χρέωση επισκευών σε περίπτωση που πάθει κάτι το κόσμημά σας και δεν το καλύπτει η εγγύηση

Σε περιπτώσεις αποκοπής τμήματος από προϊόν ή σπασίματος, απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε επισκευή είναι ο πελάτης να έχει στην κατοχή του όλα τα μέρη που αποτελούν το κόσμημα. Όλα τα παραπάνω ισχύουν στην περίπτωση που η επισκευή είναι εφικτή και υπάρχει διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, πετρών, πρώτων υλών από το εργαστήριο μας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Αντικατάσταση προϊόντος χωρίς χρέωση πραγματοποιείται εντός 1 μήνα από την αγορά του προϊόντος και εφόσον διαπιστωθεί, μετά από τεχνικό έλεγχο, κατασκευαστικό ελάττωμα που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε:

  • Ή να το παραδώσετε στο κατάστημα που το αγοράσατε, κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος
  • ‘Η να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 213 0995611
  • Ή να μας στείλετε ένα e-mail στο info@chrysostomos-jewels.com για να σας ενημερώσουμε ως προς την διαδικασία της αντικατάστασης

Σε περίπτωση αντικατάστασης, τα έξοδα μεταφοράς προς την εταιρεία Chrysostomos Jewels, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αποστολέα. Πριν αποσταλεί το προϊόν πρέπει να μας στείλετε mail και να λάβετε επιβεβαίωση από την εταιρεία μας ώστε να προχωρήσουμε στη διαδικασία αντικατάστασης*. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τη ζημία, απώλεια ή κλοπή που μπορεί να προκύψει κατά τη μεταφορά των κοσμημάτων. Γι αυτό καλό θα είναι να τα στέλνετε συστημένα. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις επισκευές μας και τις αντικαταστάσεις μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο οποίο κάνατε την αγορά σας ή να μας τηλεφωνήσετε στο 213 0995611.

*Στην περίπτωση που δε λαμβάνετε τα email επικοινωνίας μας ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων που έχετε καταχωρήσει ή διαφορετικά την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).